MSS ja Ruotsin liitto toivottavat lämpimästi tervetulleeksi

/, Kilpailukutsu/MSS ja Ruotsin liitto toivottavat lämpimästi tervetulleeksi

sekä purjehtivat fiveilijät että heidän perheensä. Ilmoittautumismaksu sisältää paitsi purjehdukset myös tulojuhlan, grillijuhlan, aftersailoluet (tärkeätä! mutta ei sitä kuitenkaan ole kylliksi…), musiikkia, viihdettä, ja loppujuhlan, jossa voittajat palkitaan ja kisat päätetään kunnolliseen ruotsalaiseen tapaan.

(Suomalaisille on siis tämän ulkopuolella jo järjestetty ”low cost -majoitus” läheisen koulun luokissa hintaan SEK 75/yö/h.)

——————-
Hello Everyone,

There is now a Newsletter posted on the MSS webpage with a Welcome message and suggestions for ”Low Cost Living”.

http://mss.m.se/vm505accododation2.htm

http://mss.m.se/vm505%202003.htm

In your Entry Fee a number of benefits are included beyond the traditional arrangements that belongs to a World Championship like welcome party, barbeque dinner, aftersail beer, music, entertainment and the final grand Swedish Dinner Party with prize giving ceremony and celebration of the 48th World Champion in the 505 Class.

Regards,
Ebbe Rosen
Secr. Swedish 505 Association

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.