505 Worlds 2007 in Kuopio, Finland?

//505 Worlds 2007 in Kuopio, Finland?

Kuopion Pursiseura ja Suomen 505-liitto ovat nyt lähettäneet hakemuksen vuoden 2007 MM-kilpailusta kansainväliselle liitolle. Järjestäjä päätetään muodollisesti vasta vuoden 2004 vuosikokouksessa San Diegossa, mutta saimme heti positiivisen vastauksen liiton puheenjohtajalta:

Gentlemen

Thank you wery much for your application for the Worlds in 2007. At the AGM in the class in august 2004, the hosting club for the Worlds 2007 will be selected, but you are in good time compared to others and can start campaining for the event already now.

Personally I look forward to go to Suomi.

Best regards
Tom Bøjland
President
International 505 Class Racing Association

Jokaisen liiton jäsenen pitää nyt käyttää omia kanaviaan hakemuksen tukemiseksi ja kisojen saamiseksi tänne kotivesille. Lobbaaminen on jyrkästi sallittua 🙂

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.