Kausi 2015 Alustava kalenteri

//Kausi 2015 Alustava kalenteri

Nyt kun Joulu lähestyy niin on hyvä hetki kohdistaa katseet jo ensi kauteen. Kotimaan ranking sarja jatkaa miltei totuttuun tapaan, pieniä muutoksia on kuitenkin tullut. Kalenteri vahvistetaan vielä myöhemmin, mutta nyt on hyvä laittaa jo alustavat kalenterimerkinnät omiin kalentereihin. Heinäkuussa lomaillaan, mutta ajatuksena on ollut järjestää leiri vielä ennen elokuun alun PM & EM kisojen alle.

• 23.-24.5. R-1. Casseli Race Lahti
• 13.-14.6. R-2. Porvoo
• 27.-28.6. R-3. Helsinki Regatta
• 25.-26.7. Harjoitus Leiri (todennäköisesti Turku josta hyvät yhteydet Ruotsin PM/EM kisoihin)
• 21.-23.8. SM / R-4. Airisto Regatta Turku
• 19.-20.9. R-5. Tampere
• Lokakuun 1. tai 2. vkl Karvalakki Lohja. Lyhytrata LM.

PM Ruotsi 1.-3.8 ja EM Ruotsi 5.-8.8.
Myös HSK:lla järjestetään yhteistreenejä, mutta näistä tarkemmin myöhemmin. Myös kaikille avoin 5o5-testipäivät tullaan järjestämään kaikille luokasta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin fiveilystä kiinnostuneet.

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE !

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.