Ranking-sarjan voitto ratkeaa Lohjalla 4.-5.10.2014!

//Ranking-sarjan voitto ratkeaa Lohjalla 4.-5.10.2014!

Kauden 2014 Ranking-pisteet on nyt päivitetty. Ranking-voitossa on tällä hetkellä kiinni kaksi venekuntaa – sarjaa johtavat Nieminen/Salonen 333 pisteellään ja kakkosena olevat Hyysalo/Kääpä 313 pisteellä. Pieni teoreettinen mahdollisuus on vielä myös turkulaisilla Lindfors/Halonen-venekunnalla, mutta tämä edellyttäisi käytännössä heidän voittoa ja Niemisen/Salosen sekä Hyysalo/Kääpä-venekuntien jäämistä lähes pisteittä kauden päätösosakilpailussa.

Kauden päättävä regatta Lohjalla on samalla myös 505-luokan lyhytratamestaruuskilpailu. Mikä olisikaan sen hienompaa kuin saada tälle jo perinteeksi muodostuneelle, kauden hienoimmalle tapahtumalle SM-arvo seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Ilmoittaudu siis hetimmiten mukaan ja anna siten oma panoksesi 20 veneen saamiseksi starttilinjalle.

Mikäli osallistuminen kiinnostaa, mutta sinulta puuttuu joko kippari, gasti, vene tai jotkin näiden yhdistelmistä, niin huutele tilanteestasi sähköpostilistoilla tai miehistöpörssissä!

2 Comments

 • Moi,

  Muistattehan että hotellin viimeinen varauspäivä on tämän viikon perjantai 26.9! Ilmoittautumis tilanne tällä hetkellä on yksi venekunta. Tällä venekunnalla on mahdollisuus viedä koko ranking-sarja joten hopi hopi kaikki nyt!
  Tervetuloa Lohjalle!

  yt. Jukkis

  Jukkis 24.09.2014
 • Moi,

  Tulokset löytyy LP sivuilta.
  Kiitokset mukana olleille.

  yt. Jukkis

  Jukkis 06.10.2014

Leave a comment

Your email address will not be published.