Kielissä radalle, kilpailulautakunta jäässä

/, Kisaraportti/Kielissä radalle, kilpailulautakunta jäässä

Kielissä nähtiin todella erikoinen päivä. Eilen ei lähtöjä ajettu joten tänään vesille lähdettiin ennen kello kahdeksaa. Liki 9 tuntia vesillä ja aikaiseksi saatiin kaksi noin tunnin starttia. Huomiseksi vaihtuu ratapäällikkö ja organisaatioon lisätään kv. huippu kilpailupäälikkö johtamaan tapahtumia rata-alueella.

Suomitiimit ajoivat kuitenkin hyvän päivän, mutta rutiinin puute näkyi radalla. Hamström/Laurila ottivat lähtölinjalla mittaa paikallisen Stefan Köchlinin kanssa häviten matchrace henkisen väännön ja starttasivat huonoon tuulirakoon. Kun vapaita kaistoja löytyi purjehti venekunta nousijohteisesti sijalle 13. Lindfors/Halonen taas hipaisi poijua hyvin alkaneessa startissa, mutta jury oli armaton ja tarkka, seurauksena DSQ. Ensimmäisen startin 8m/s kelistä keli keveni noin 4-5 metriin ja fleetti pysyi todella tasaisena ja sijoitukset vaihtuivat jokaisessa kohtaamisessa. Hamström/Laurila sijalle 9. aivan terävimmän kärjen tuntumassa ja Lindfors/Halonen sijalle 22. vain hetkeä myöhemmin. Uusi vene ja lisääntyneet narut veneessä pitivät turkulaisen venekunnan katseet vielä veneen sisällä, mutta muutama treeni alle niin, eiköhän nuori neitikin ala totella uusia isäntiään. Kokonaistuloksissa Lindfors/Halonen sijalla 30. Ja Hamström/Laurila 9. ennen päätöspäivää.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.