Kielissä ei lähtöjä !

//Kielissä ei lähtöjä !

Kielissä paistoi aurinko ja koko päivän tuuli 2-3 m/s. Keli ei kuitenkaan ollut tarpeeksi stabiili joten lykkäystä lykkäyksen perään ammuttiin jo rannassa. Kun tuuli ei noussut tasaiseen 3 metriin ei löhtöjä ajettu lainkaan. Vesille kuitenkin päästiin, suomi tiimit kävi ajamassa mailin verran venevauhtia ja Kaitsu/Haltsa korkkasi uuden rondarinsa. Pienehkö ”myrskyvaroitus” tuli heti, 8927 trimmit löytyi välittömästi ja kyyti oli todella kovaa ja hyvällä nousukulmalla. Ennuste huomiseksi sama mutta varmasti jengi ammutaan radalle. Loppujen lopuksi hieno päivä siis ! Mielenkiintoinen venevauhti testi ajettiin välillä Hunger/Saugman ja tässä kevyessä kelissä tanskalaiset olivat vahvasti niskan päällä puolalaisella veneellä. Edessä erittäin mielenkiintoinen päivä huomenna ja kun fleetin tasoa katsoi niin jos top 20 mahtuu niin on suomi tiimit ajaneet todella hyvin.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.