Kotimaan kilpailukausi käyntiin. R-1 Casseli Race !

//Kotimaan kilpailukausi käyntiin. R-1 Casseli Race !

Casseli Race on vakiintunut fiveilijoiden kalenteriin. Tämä erinomaisesti järjestetty regatta, joka purjehditaan vaihtelevat olosuhteet omaavalla Enonselällä on juuri loistava tapa aloittaa kausi. Puuskat, shiftit, ohitettavat fleetit (4 luokkaa oli samalla radalla) ovat erinomainen herätys purjehdukseen jossa pää kannatta todellakin pitää ”ulkona veneestä”. Regatan voittoon purjehtivat Jukka Nieminen ja Antti Salonen ja voittajien raportti varmaankin tulossa pikaisesti. Myös uutta verta (jossa on jo 5o5:n dna:ta) nähtiin five radalla, kun Joona Nurmela teki ensi visiitin 505 pinnassa. Hienoa Joona ! Kiitos hienosta viikonlopusta kaikki yhteistyökumppanit, LPS:n orgaanisaatio ja tietenkin kaikki purjehtijat !

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.