Kisakalenterista: puheenjohtaja patistaa!

/, Harjoittelu, Kansainvälinen, Kilpailukutsu/Kisakalenterista: puheenjohtaja patistaa!

2014 kisakausi alkaa olemaan ovella ja viimeistään nyt on hyvä tehdä kauden suunnitelmat valmiiksi. Ensimmäinen kisapaukku kajahtaa taivaalle 2 viikon päästä Lahdessa jonne ilmoittuminen on jo täydessä käynnissä, viimeinen ilmoittautumispäivä on ensi maanantaina 12.5. klo 14.

Maailmanmestaruus Kielissä

Kielin MM-kisoihin voi vielä ensi viikolla ilmoittautua edullisemmalla hinnalla 14.5. mennessä, tämän jälkeen osallistumismaksu nousee 150€. Kisoihin on jo ilmoittautunut yli 100 venettä joten jos joskus on kuumottanut osallistua arvokisoihin jossa ajetaan yhdessä fleetissä yli 100 veneen joukossa niin nyt siihen on tuhannen taalan mahdollisuus. Suomesta kisoihin on jo ilmoittautunut 5 venekuntaa, joten myös ensikertalaisten tms. on helppo lähteä mukaan haistelemaan kansainvälisen regatan fiiliksiä.

Kielin viikko ja ruotsinmestaruus

Myös Kielin toinen iso regatta, Kieler Wochen osalta on vielä mahdollista ilmoittautua halvemmalla hinnalla! Kieler Woche ajetaan juhannuksen tienoilla, mutta kuitenkin siten ettei se mene juhannuksen kanssa päällekkäin.

Kielin MM-kisojen jälkeen on erinomainen mahdollisuus pysähtyä Ruotsissa heidän mestaruuskilpailuissa, jotka pidetään 2 viikkoa Kielin kisojen jälkeen Åmalissa. Ruotsissa on hyvää nostetta luokassa ja he järjestävät varmasti hyvät kisat.

PM-regatta

Kauden ehdottomasti suurin koitos Suomessa koittaa syyskuun 12-14. päivä, kun HSK:lla purjehditaan sekä PM- että SM-kilpailut. Näihin kisoihin toivotaan mahdollisimman paljon osallistujia Ruotsista ja Tanskasta ja lisäksi kiinnostusta on herännyt myös Puolassa ja Saksassa! Näiden kisojen järjestelyjen eteen on myös tehty jo paljon, erinäköisiä lautta ja vuokra-autoratkaisuja on järjestetty ulkomaalaisille ja kotisivuiltakin löytyy ihan oma osio PM-kisoille.

Jotta kisan markkinointi saadaan mahdollisimman hyvin käyntiin ulkomaille niin jos tiedätte että olette todennäköisimmin osallistumassa kisoihin niin käykää ilmoittautumassa kisaan heti osoitteessa http://hsk-members.appspot.com/races/ (ilmoittautumismaksun voi maksaa vasta myöhemmin). Tämä on tärkeää jotta ulkomaalaiset, jotka nyt tekevät viimeistään kauden suunnitelmia näkevät että kisoihin on tulossa paljon veneitä ja päättävät myös ottaa kisat omaan kisakalenteriinsa.

Mutta toivottavasti nähdään mahdollisimman moni viimeistään Lahdessa!

Tumppi

10257825_734115663278405_2376395952608120989_o

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.