IDM Sumua, sadetta, kyyneleitä

//IDM Sumua, sadetta, kyyneleitä

Perjantai-päivään herättiin sadepisaroiden ropiessa pakettiauton kattoon. Ennusteiden mukaan luvassa olisi pisaroiden lisäksi heikkoa ja suunnaltaan vaihtelevaa tuulta, ja tämä toteutuikin. Tämä ei tosiaan tänään sopinut meille vaan tuskailimme päivän molemmissa lähdöissä sijoille 15 ja 19. Ehkä se oli tänään kevyempien miehistöjen vuoro kellua kärkisijoille.

Vaikka sää ei tänään suosinut, niin puitteet täällä on kohdillaan. Juomahuolto pelaa saksalaisella tarkkuudella heti rantauduttua ja SAPin tiloissa pystyy seuraamaan kisat GPS :n avulla. Iltaisin on tarjolla ruokaa klubirakennuksessa joka tarjoaa sellaiset puitteet ettei tällaiset maalaispojat ole moiseen tottuneet.

Ensi vuoden PM-kisoihin on jo esi-ilmoittautunut 4 saksalaista venekuntaa jos kisat saadaan pidettyä MM-kisojen jälkeen. Suomessa on vetovoimaa ja tätä on nyt hyvä hyödyntää! Paljon on muutaman vuoden takaisten Angelan ja Friscon vierailun ansiota, sillä he hehkuttavat Suomea joka regatassa Saksassa!

FIN-9069

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.