IDM Kapinaa ja shiftejä !

//IDM Kapinaa ja shiftejä !

Saksalaiset yllättivät jopa itsensä ja aiheuttivat omaan vuotuiseen luokkaliiton kokoukseen hämmingin. Pohjalla kapinassa oli se että Berliinin Wannsee oli olosuhteiltaan kaikille tiedossa. Matalaa vettä ja shiftejä !!

Rankingin perusteella skabaan saa osallistua X määrä veneitä ja jos he ilmottautuvat ei muilla, paitsi ulkomaalaisilla ole asiaa radalle ! Crocecostaafv No ilmottautuneita oli kyllä, mutta paikalle ilmestymis prosentti olikin alhainen. Jengi äänesti jaloilla. Niinpä torstaina linjalle saatiin vain 29 venettä joka huomioitiin myös liiton paikallisessa luokkakokouksessa.

Itse kisa tarjoili kilpapurjehdusta parhaimmillaan, kevyttä keliä ja shiftejä. Starttasimme hyvin vapaissa tuulissa ja veneenpäästä. Hyvillä kyydeillä pystyimme pitämään paikkaa vaikka leebowsta lähti Findel/Tellen venekunta. Yläprikka kierrettiin hienosti sijalla 5. Mutta sitten alkoi lorina alaspäin ja varsinkin lensseillä tuli luntatupaan, maalissa 13.

Toinen startti ja jengi nukkui startin. Lähdimme melkein ensimmäisenä veneenä lipulta ja kahden minuutin jälkeen meillä oli crossi paikka koko fleettiin lukuunotmatta Meike/ Holgeria ja jotain toista sakua. Eka kryssi tapeltiin Meikea ja Holgia vastaan, mutta kevyessä kyykkytrabakelissä heillä oli ohuenohut vauhtietu. Sen verran pääsivät Robe de cocktail grande taille edelle että saivat styyranedun merkille ja siitä päätimme aloittaa puolustustaistelun, joka kesti maaliin asti. Olimme maalissa sijalla 3. ja totaalissa 6. Takana on sen verran kovaa nimeä että sija tulee tippumaan, mutta nautitaan nyt tilanteesta, purjehdimme hyvin ! Pakko kehaista myös paikallista suomisaunaa.. On hyvät löylyt ! Aamulla jatketaan ja tapellaan sijoista minkä pystymme !

FIN  9069

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.