PM:ssä päätettyjä päivämääriä kaudelle 2013

//PM:ssä päätettyjä päivämääriä kaudelle 2013

PM- kisoissa kokoontui pohjoismainen raati ( Lars Dehne swe, Ebbe Rosen swe, Jan Saugman den, Jukka ja Jari ) miettimään tulevien vuosien PM – koitoksia. PM järjestelyä tarjottiin suomelle, mutta kun tämä mennyt kausi on ollut osallistuja määrältään ja aktiivisuudeltaan suomessa huonoin sitten vuoden 1997, niin päätimme skipata järjestelyvuoroamme vuoteen 2014. Takana oli myös ajatus siitä, että ensikauden EM – kilpailut Medemblickissä Hollannissa voitaisiin yhdisää PM – kisamatkaan. Niinpä järjestelyjen vastuu siirtyi Tanskalaisille. PM 2013 järjestetään 10.-11.8 Vallenbeckissä Kööpenhaminassa ja kaksi viikkoa myöhemmin 28.-1.9.2013 on siis EM kilpailut. Reissun paluumatkalla 14.-15.9.2013 on avoimet Ruotsin mestaruuskilpailut läntisessä Ruotsissa, siten että helpolla Köpiksen lennolla päästään hakemaan trailerit ja veneet, sekä ajamaan kilpailu ruotsissa. PM – mitaleista voidaan sitten purjehtia suomessa vuonna 2014, vaikka SM:n yhteydessä.

3 Comments

 • Tostahan voikin about laskea, että SM kisojen on oltava hesaregatan yhteydessä heinäkuun alussa, jotta PM-EM-SwM turneelaisetkin ehtisivät siihen osallistua

  sampsa 13.09.2012
 • Kannatan !

  Hamppi 14.09.2012
 • Tunnusteluja vikla fleetin suunnalta: Hanko kesäkuussa ennen juhannusta olisi oiva ranking paikka ja aika heille (?). Josko vaikka 505 SM olisi samalla radalla. (Vikla SM 2013 lienee Vanajavedellä.)

  606-luokka suunnittelee kuulemma ajavansa omat SM-kisat elokuussa Porissa. Yhteiset SM-kisat heidän kanssaan toki sopii erittäin huonosti PM/EM -turneelaisille.. Ehkä 606 on muutenkin väärä luokka yhteisille arvokisoille?

  Sampsan johtopäätös on myös erittäin hyvä vaihtoehto.

  Hemppa 01.10.2012

Leave a comment

Your email address will not be published.