Worlds 2013 – enää alle 9kk aikaa!

//Worlds 2013 – enää alle 9kk aikaa!

La Rochellen MM:t on nyt saatu päätökseen. Regattaan osallistui kaikkien aikojen suurin five-fleetti, lähes 190 venettä. Nyt on aika suunnata katse tulevaan. Seuraaviin MM:iin Barbadoksella on aikaa enää alle 9 kuukautta! Kilpailut pidetään 22.4.-3.5.2013. Kansainvälisen fiveliiton puolesta järjestelyt ovatkin jo täydessä vauhdissa ja luvassa on mm. houkuttelevia tarjouksia sekä veneiden konttikuljetuksesta (Geest Line on lupautunut yhteistyökumppaniksi. Yhden KONTIN edestakainen kuljetus Eurooppaasta tulee maksamaan n. 1300 EUR!), että lentojen suhteen (Yhteistyökumppanina Virgin Atlantic, alustava hinta lennoille Euroopasta ~700 EUR /henki).

Kansainvälisen fiveliiton sivuilta löytyy nyt alustava NoR ja webbisivujen odotetaan aukeavan lähiaikoina www.sap505worlds.com/2013/.

Nyt siis suunnittelemaan hiukan erilaista Vappua ensikeväälle!

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.