SM – Ilmottautuminen !

/, Kilpailukutsu/SM – Ilmottautuminen !

Tampereen SM – kilpailut lähestyvät, joten käykää ilmottutumassa nyt heti kisoihin mukaan. Ilmottautuneita on tänään 9 venekuntaa. Mikäli olet vailla kipparia / gastia tai jos veneesi on käytettävissä !!! niin laittakaa alle tuohon kommentti kenttään tietoa. Kisoihin olisi tulossa uusiakin tiimejä mikäli kalustoa olisi saatavilla. Myös jos tiedät jossakin olevan toimiva vene ( esim. mökkiveneenä ) ja omistaja ei ole osallistumissa kisoihin, niin yrittäkää pyytää veneitä lainaan. Ja laittakaa kommenttiin myös ilmoitus jos ETTE ole tulossa, niin voidaan katsella veneen lainaus kuvioita.

T: Hamppi

2 Comments

  • 8620 tulossa skabaamaan. Täytyy mahdollisesti lähteä matkoille sunnuntaina. Osallistuminen ainakin pe-la mahdollinen.

    Markus Wikar 14.08.2012
  • Jouduin perumaan osallistumiseni. Työ on nyt esteenä harrastamiselle.

    Markus Wikar 22.08.2012

Leave a comment

Your email address will not be published.