FIN 8768 La Rochellessa

/, Kisaraportti/FIN 8768 La Rochellessa

No niin, Suomi-tiimi on saapunut La Rochelleen. Jukka ja Liisa ajelivat viini- ja shampanjatilojen kautta veneen Ranskan länsirannikolle ollen perillä muutama tunti ennen Antin perhettä, joka valitsi lento-juna-metro-juna -yhdistelmän. Ulkona lämpötila oli ennen auringon laskemista +25 ja paistetta on luvattu perjantaita lukuunottamatta myös tuleville päiville.

Keskiviikkona ajattelimme mahdollisesti mittauttaa veneen ja ajaa pari esikisastarttia saadaksemme vuorovesivirtateorioillemme käytännön vahvistuksen. Jukka kävi tiistaina ostamassa vuorovesikartat, joten valmistautuminen pyritään sen osalta hoitamaan vimpan päälle. Valitettavasti paikallisessa Lidl:ssä (jossain keskellä Ranskaa) ei ollut perinteisiä voimajuomiamme, mutta 100 metriä kilpailukeskuksesta sijaitsevassa majapaikassamme on liesi, joten saamme voitokkaaksi osoittautuneen muna-pekoniaamiaisen kyllä valmistettua. Eli valmistelut lauantaina alkavaa MM-regattaa ajatellen ovat hyvällä mallilla.

Harmi, ettei muita suomalaisia lopulta reissuun lähtenyt, La Rochelle on nimittäin aivan uskomattoman hieno paikka ja kaikkien aikojen isoin five-regatta on jotain, mitä ei voi jättää kokematta.

Alkulämmittelyterveisin lämpimästä Ranskasta, erinomaisten illallisravintoloiden ääreltä,

Jukka ja Antti (sekä Liisa, Tiina, Max, Riitta ja Martti)

20120717-234317.jpg

20120717-234245.jpg

20120717-234347.jpg

1 Comment

  • 190 venettä kisassa??!!

    No, näyttäkää niille! Olispa päässyt mukaan, noi sinisimpukat näyttää herkullisilta.

    R

    Raimo Raita 18.07.2012

Leave a comment

Your email address will not be published.