Jäiden lähtöä….

/, Veneet/tekniikka/Jäiden lähtöä….

2 Comments

  • mjoo toki tähän pisteeseen pääseminenkin toki edellytti, että oli ensin käytetty kaksi tuntia voimaharjoitteluun, eli pilkottu tenniskentän verran 5-20 cm paksuja jäälauttoja palasiksi kummaltakin rannalta. Keskelle ei ylletty ja luovuttaminen kävi 12v pojan, eiku like 40v äijien, mielessä. Hyvä työ kuitenkin palkittiin kun tallinnan laivojen virtaukset ja luotsiveneen aallot osuivat kohdilleen ja irroittivat meidän seiluut estäneet jäämassat juuri kun olimme laittamassa kamat pakettiin. Niinpä Sampsa & Juha korkkasi kauden eikas hilkullisen pienestä kolosta sisäaallonmurtajan ja jäälauttaryteikön välistä. Kausi siis avattu ja kylläpäs se oli hienoa !

    sampsa 09.04.2012
  • Hienoa meininkiä!

    Micke 10.04.2012

Leave a comment

Your email address will not be published.