Saugmanin Leiri Lahdessa

/, Harjoittelu, Kansainvälinen/Saugmanin Leiri Lahdessa

Ilmottautuneita fiveilijöitä tuli siis sen verran paljon kasaan, että Leiri järjestetään Lahdessa 19.5-20.5 ja seuraavana viikonloppuna on sitten samassa osoitteessa R1, Casseli Race. Leirin koutsina toimii Jan Saugman ja aiheina on mm. veneen käsittely, trimmit, big fleet tactics, gate start ja tietenkin illalla videoiden ja kuvien avulla palaute, five cornerissa, joka on nimetty Station Eleven :niksi. Wikarin Markus tulee koutsi botskiin kuvamaan ja on luvannut tehdä suomennetun referoinnin Saugmanin kommenteista. Nämä laitamme sitten yleiseen jakoon leirin päätyttyä. Mukaan mahtuu vielä, joten jos venekuntanne heräsi nyt, niin vielä ehtii ilmottautua osoitteeseen, jaha@tvilum.com.

T: Hamppi

2 Comments

  • Tuokos postipoika vielä lisäohjeita ilmoittautuneille? Ainakin raidereita ja Metallican musaa piti pakata reppuun? Kai suffelia saa kans ottaa? Niin ja peräsin on varmaan hyvä muistaa ottaa mukaan 😉 …

    Hemppa 07.05.2012
  • Joo etkös saanut e-mailia ? Ei kai sitä muuta tarvitse kuin noi purjehdusvarusteet ja muistiinpanovälineet. Ja oikean asenteen. Viimeinen ilmottautuminen on muuten 20.5 halvalla hinnalla sinne Casseli Raceen, ohjeet LPS:n kotisivuilla, kilpailut osiossa.

    Hamppi

    hamppi 07.05.2012

Leave a comment

Your email address will not be published.