Eurocup käyntiin Cannesissa..

//Eurocup käyntiin Cannesissa..

Kausi 2012 alkoi todenteolla myös Euroopassa kun Cannesin Eurocup ajettiin pääsiäisenä. Vaihtelevissa keleissä allaround purjehtijat vetivät parhaat sijoitukset. Huomattaavaa oli myös uusien veneiden määrä ns. vanhoilla tiimeillä. Niin tai näin 9100 venettä on ihan juuri valmistettu. Cannesissa voittoon skiglaili Ian Pinnel & Ian Mitchell ja melkoisella sarjalla. Sijat 2, 1, 5, 3, 1, 4, 1, toivat poisheiton jälkeen pisteet kuudesta lähdöstä yhteensä 12. Kilpailun toinen sija ratkesi viimeisessä lähdössä ja tasapisteisiin 23 päättyivät Ranskan  Xavier Broise & Nico Des Jamonieres sekä Jenkit Mike Holt & Rob Woelfel ja tässä järjestyksessä. Suomalaisille tuttuja kavereita löytyi mm. sijalta 5. Andy Smith & Tim Needham Britanniasta,  sijalta 7. saksalaiset Kristian Kellner & Martin Schoeler ( GER 9090 ) ja parhaana pohjoismaalaisena Tom Bojland & Anders Friis ( 9023 ) sijalla 17.  Tom & Anders voittivat edellisenä viikonloppuna TransAlp Cupin San Bartolomeo al Maressa. Myös suomi fleetille tuttu, Frisco Sanquino Petersen, joka oli mukana edellisissä Tampereen SM – kisoissa oli al Maressa sijalla 3. Cannesissa mukana oli 60 venettä.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.