505 Softshell-liivi, tilattavissa nyt !

//505 Softshell-liivi, tilattavissa nyt !

No niin kesä koittaa pian, mutta keväinen tuuli voi olla kylmää. Tätä käymme torjumaan 505 fleetin omilla Tee Jaws softshell liivillä. Kangas on tuulta pitävä ja sisällä on ohut vuori ja fleece pinta. Etupuolella vetoketjulliset taskut. Rinnassa etupuolella proderattuna Team 505 ja oman veneen FIN tunus. Hartiassa proderattuna 505 Fleet Finland. Näitä sitten toivotaankin näkyvän EM ja tulevissa LaRochellen MM:ssä useita, unohtamatta kotimaan hienoa ranking sarjaa. Jotta fleettii näyttää yhteneäiseltä myös rannassa, värivaihtoehtoja otettiin vain yksi, musta. Kokoja löytyy myös koko perheelle, jotta ranta- ja huoltojoukot edustavat myös vain ja ainoastaan yhtä ja ainoaa oikeata veneluokkaa !  Siis aikuisten koot xs – xxxl.

Ai niin ja se hinta ! Se on huikean halpa ( vrt. regatta t-paidat normaali painatuksella 40€ ), niin proderattuna liivi 75 € kpl. Jokaisesta liivistä 10 % kilahtaa myös yhteiseen kassaan, jota käytämme itsemme kehittämiseen. Ensikesän valmennus- ja leiri suunnittelut on käynnissä ja ainakin sekä boathandling ja gasti klinikan vetäjäksi tulee Saksalais – Tanskalaisesta venekunnasta Findell / Tellen, Johannes Tellen. Ajankohta ja paikkakunta tarkentuvat myöhemmin kevään mittaan.

Tilaukset 10.5 mennessä:

jari@rhumbline.info

Koko, teksti, kpl määrä ja toimitusosoite

1 Comment

  • Niin ja tiedustella voi puhelitmitse 045-3423208. Kuvassa Tumpilla koko XL ja itselleni otin koon L, tämä niille tiedoksi jotka vieressämme on nukkuneet….

    Hamppi 01.05.2011

Leave a comment

Your email address will not be published.