Eurocup 2011 käyntiin Cannesissa !

//Eurocup 2011 käyntiin Cannesissa !

Kauden 2011 Eurocup käynnistyi pääsiäisenä Canesissa Ranskassa. Jo kolmantena kautena peräkkäin välimerellä nähtiin suomalais femmailijoita. Kilpailuun osallistui ” vain ” 52 venettä, Australian MM-kisojen läheisyyden takia. Kilpailun voittoon ajoi, meille suomalaisille reikävitos tiimeille tuttu saksalaistiimi, Kellner / Schoeler. Kuusipistettä perässä kovaa kautta ajavat Sveitsin Stauffer / Jacot ja kolmanneksi uudella DEN 9023 veneellään, Helsingissäkin vendaillut Tom Bojland gastinaan Anders Friis, Tanskasta.

Suomalaisista parhaaseen ja jopa uransa parhaaseen kv. sijaan jiippaili tiimin uudella Waterrat femmalla, liittomme puheenjohtaja Raimo Raita ja vaijerilla aina luotettava Juha Nurmela. Tamperelaiset hurjastelivat sijalle 34. Ensimmäistä yhteistä kisaansa ajaneet, suomen eteläisimmän venekunnan tittelin hallitsijat, Marco Giraldi ja Kari Lehtonen vanavedessä sijalle 38. Suoritukset ovat hyviä kun huomioi, että molemmat tiimit olivat ensimmäistä kertaa veneissään lähtölinjalla. Tarkempaa raporttia tulee varmaan kun venekunnat palaavat kotimaahan.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.