SAP 2011 MM-kilpailut käyntiin !

//SAP 2011 MM-kilpailut käyntiin !

Aussien Hamilton Islandilla starttasi reippaaseen keliin 2011 MM- kisat ja mitään uutta kärkivene rintamalla ei ole puolessa vuodessa tapahtunut. Kaksi lähtövoittoa skiglutelleet Wolfgan Hunger / Julian Kleiner ovat olleet vakuuttavia. Tosin regatta on vasta aluillaan mutta Hampurin pursiseuraa edustava kaksikko jatkaa siitä mihin Århus jäi. Olosuhteet ovat tarjonneet myös yllättäviä vaikeuksia tutuille koville tiimeille. Saugman / Ramsbaek, 2007 MM voittajat ovat sijalla 52 ( DNF, 9 ) ja Ebbe Rosen sijalla 72. ( 55, DNF ).

Kilpailuista löytyy myös live tracking kilpailuiden kotisivuilta. Täällä suomessa seuraamme mielenkiinnolla kengurumaan tapahtumia.. Ja osoite sivuille löytyy: www.505sapworldchampionship2011.com

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.