Ski & Sail 2011

//Ski & Sail 2011

Viikonloppu Tahkolla on takana ja se tarjosi yllätyksiä, pieniä pettymyksiä ja paljon seminaareja. 505 tiimi lähtee nyt sitten purjehduksiin sijalta 7. / 16. Pienenä yllätyksenä five jengille tuli nuo laskuosuuden tasoituskertoimet, sekä mukaan laskettavien starttien määrä. Valttia tuntui olevan nuo ikäkertoimet, koska viikonlopun nopeimmat kierrokset menivät alle rippikouluikäisille.. tasoitusten jälkeen. Mutta se ei fiveilijöitä haitannut, vaikka eniten kertoimista kärsimmekin. Tosin nautimme myös seminaarien tarjonnasta ylivoimaisesti eniten.

Pienenä pettymyksenä voidaan sanoa, että mahdollisuuksia olisi ollut korkeammallekin, mutta tuo sija 7. otetaan purjehdusosuuksilla sitten takaisin, varsinkin jos tulee kovaa. Tapahtuma sinällään oli todella mainio ja suosittelen sitä kaikille. Puitteet loistavat, aikataulutus mahtava ja selostajan tuoma värinä tapahtumaan oli todella hienoa. Säännöt eivät kiellä tai rajoita fiveilijöitä osallistumaan esim. 2:lla tiimillä ensi vuonna, joten ei muuta kun treenaamaan.

Purjehdusosuus on sitten 7.5. BS:llä ja ne vedetään 606 luokan veneillä. Tiimimme yritti lahjomalla saada pientä ” downshiftausta ”, että veneenä olisi 505, mutta ei se onnistunut. Tulkaa kannustamaan BS.lle, jonka jälkeen pidämme todennäköisesti pientä seminaaria.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.