MM-kisat, kolmas kisapäivä

/, Kisaraportti/MM-kisat, kolmas kisapäivä

Sunnuntaipäivästä oli tuuliennusteiden mukainen. Ensimmäinen lähtö purjehdittiin noin 5 m/s ja toinen 3-4 m/s tuuleen. SampsaAntti ei tällä kertaa löytänyt startin jälkeen vapaata tuulta ja siten vaikeutti omaa tuloksellista purjehdustaan. Hyvällä tekemisellä ja loistavilla avotuulilla pojat taistelivat kuitenkin itsensä 30 sakkiin, mutta romahtivat sieltä väärällä laidan valillanna loppukrysseillä sijoittuen sijalle 48 molemmissa starteissa. RamiJuhalla alkaa taas ajatus kulkea samaan suuntaan ja Tamperelaiset ajoivatkin toisessa startissa sijalle 24. TatuVille laittoivat uudet helat peräpeiliin aamulla ja hakivat tuntumaa Jukalta lainattuun perämiseen, pojille sijat 68. ja 98. JukkaKari tekivät tasaista jälkeä, poikien ongelma oli toisen startin toisella slöörillä katkennut spinnufalli. JukkaKarin sijoitukset 53. ja 58. ja loistavasti ajettu viimeinen lenssi, Star tyyliin virsikirjalla, jossa he menettivät n. 25 sijaa. KiraMatti taas ajaa tasaisen hienoa regattaa ja suomalaisten ainoa mixed tiimi purjehti sijoille 72. ja 63. EbelingHeimsch hakee vielä tuntumaa lyhyeksi jääneen vesitreenikauden jäljiltä. Ferrari sijoille 106. ja 62. HeldVennonen purjehtii reilusti omaa tasoaan huonommin, liekkö kauden vesitunnit jääneet myös vähän alhaisiksi. Helsinki-Porvoo miehistölle sijat 75. ja 66. Päivän pettyneimmät miehet olivat kuitenkin EikkaJunnu joille sijat 70. ja 76. Suomi-Ruotsi maaottelu päättyi ruotsalais gastin lakkoon, joten HamppiHåkan yhdistelmä ei käyttänyt trapetseja lainkaan. Sijat 101. ja 88., mutta suomalaiskippari oli tyytyväinen laina gastinsa kehitykseen.

Suomalaissijoitukset kolmen purjehditun päivän eli viiden lähdön jälkeen:
32. FIN 8466 / SampsaAntti
47. FIN 8768 / JukkaKari
56. FIN 8678 / EikkaJunnu
57. FIN 8053 / EbeJuhani
67. FIN 8320 / TatuVille
70. FIN 8924 / RapeJuha
76. FIN 7784 / ThomasTimo
78. FIN 8659 / KiraMatti
95. FIN 8632 / JariHåkanFrederike

MM-voitossa vahvimmin on kiinni tohtori Pikkunälkä eli Dr. Wolfgang Hunger / Julien Kleiner viidellä sijalukupisteellään. Toisena Böisen-brothers 11 pisteellä ja kolmantena Nelli (Ian Pinnell) 14 pisteellä.

Purjehdusten jälkeen tarjolla oli midway-party jossa oli kokolailla hienoa ruokaa ja tulevien MM-kisojen presentaatiota tarjolla. Midway-partyjen jälkeinen aamu oli suomalaisteameilta lähinnä lintuja ruokkiva.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.