Purjeen riekaleita

/, Kisaraportti/Purjeen riekaleita

Keskiviikko oli lähes kaikille välipäivä purjehduksen osalta. Osasyynä niin suomalaisten kuin ulkomaistenkin venekuntien feidaukseen oli varsin valkoisena kuohunnut meri. Vaahtopäät olivat kuitenkin vain silmänlumetta, minkä koko Cannesin ainoina fivellä vesille uskaltautuneet Sampsa ja Antti todistivat. Tuulta ei ollut kuin ehkä 12, maksimissaan n. 15 m/s, eikä se saati varusteet juuri ongelmia pojille aiheuttanut. Valitettavasti lopulta yhdessä jiipissä lipsahti. Stooran skuutti ja Antin trabaliivit hakivat toisensa sillä seurauksella, että miehet komennettiin kölille. Veteen tippunut spinnu haukkoi kuitenkin vielä ilmaa niin, että tuuli repi sen korjauskelvottomaksi. Enemmänkin olisi tehnyt mieli ajaa, mutta ilman spinnua se oli vähän yhtä tyhjän kanssa. Antilla ja Sampsalla oli sekä tiistaina että keskiviikkona vesillä mukana kypäräkamera, joten videomateriaalia kaatumisesta(kin) lienee tulossa nettiin lähiaikoina.

IMG_7823

Jukka jatkoi veneensä tuunaamista rannassa yhdessä Jussin kanssa, Tumppi ja Tatu puolestaan viettivät päivän maastopyöräilemällä lähivuorilla ja Ari kävi päivällä Nizzaan lentäneen Marjon kanssa Monacossa lounaalla. Ihan jees päivä kaikinpuolin. Ai niin, aurinkoa ja lämpöäkin riitti. Mites siellä Suomessa?

Illalla suomifleetti kasvoi vielä yhdellä jäsenellä, kun Tatun kippariksi EC-kisoihin värvätty Kaitsu ilmaantui Cannesiin. Torstaina on sitten vuorossa Cannesin EuroCup -kilpailuun valmistautumisen viimeistely. Tuulta on ennustettu olevan hieman viime päiviä vähemmän, joten venevauhtitreeniä on ainakin tiedossa. Kuvia, videoita ja raportteja tulossa taas.

1 Comment

  • Hienoa meininkiä, lisää raportteja vain ja kuvia! Tsemppiä koko tiimille! Tampereellakin Pyhäjärvi auki, mutta ihan pikkusen viileämpi keli vielä.

    FIN8924 01.04.2010

Leave a comment

Your email address will not be published.