Suomi fleetti saapui Cannesiin. Aamupäivä meni veneitä purkaessa ja ukkoskuurolta suojautuessa. Rannan fasiliteetit hienoa. Komea näköalaterassi, ravintola ja ravintolan sohva launch. Mutta slipi olikin naurettava betoniluiska suoraan matalaan mutapohjaan. Venettä piti uittaa 20m ulos ja silti SampsaAntti kolisteli. Saas nähdä mitä tapahtuu kun laitetaan 60 venettä lähtemään tuosta.

Cannes

Iltapäivällä tutustuminen Cannesin vesiin. Fiilis korkealla. Keli aluksi mukavaa 9:ä, kunnes uusi rintama nosti sen melko miehekkäisiin lukemiin. Sen verran koviin että Jukka ja Tumppi harjoittelivat  jo uimista 🙂

Jussi

Ari ja Jussi kävivät koittamassa tekisikö fivellä vaikutuksen Palaice de Festivalin satamassa….. hmmm ei.

Cannes

Treenipäivän lopun kysymykseksi nousi mikä on hyvä määrä vesiaikaa, kun keli öögasi tasaisesti. Itse kukin tiimi teki jossain vaiheessa päätöksen vetäytymisestä rannan suojaan hypittyään sitä ennen noin 30 knotsin puuskissa spinnulla kohti rantaa …päivän sankarin viitta pistettiin Antille, kun rantaan tultua katosi mystisesti ja ilmaantui vartin myöhemmin pelastettuaan pulassa olleen saksalais miehistön fiven pois vesiltä. Teutoonien hätä juontui vartin liian hitaasta vetäytymisestä snadisti ylivoimaisen luonnonvihollisen edessä… lopullisesta tuulenvoimakkuudesta voinee päätellä kaiken olennaisen siitä mitä tapahtui, kun 8466:ssa ”ripustettiin” märät purjehdushaalerit kuivumaan stuuran falliin.

Sampsan housut

Niin joo, hiilaripuomeista kiinnostuneille päivän testauksen päähavainto oli, että Excelin hiilaripuomit kestivät, mutta kun spinnu pääsi fladraamaan ne taipuivat hyyyviin huolestuttavasti etustagaa vasten.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.