Siirtymätaival St. Raphaeliin !

/, Kisaraportti/Siirtymätaival St. Raphaeliin !

St. Raphael

Suomi fleetti siirtyi tänään Ventimigliasta St. Raphaeliin. Italian puolella olevat korkeat rannat vaihtuivat melkein heti Nizzan jälkeen tasaisemmaksi maastoksi, joka mahdollistaa paremmat edellytykset merituulen syntymiseen. Ja voi pojat että onkin sitten tasokas paikka. Loistavat slipit, syvää kirkasta vettä ja se merituuli. 10.30 se alkaa olla 4 m/s, 11.00 – 17.00 8 -12 m/s, jonka jälkeen rauhallisesti kuolee pois. Ai niin ja ilma noin + 24C. Paikalle odotetaan noin 70 fiveä ja kilpailuja mainostetaan kaupungilla. Jokaisessa hotellissa tiedettiin kyseisestä tapahtumasta. Paikalla oli tänään jo 23 venekuntaa ja pääasiallisesti saksan fleettiä. Huomenna aloitamme siis fleetti treenit sakemannien johdolla, mitä pitäneekään sitten sisällä. Aurinkoa ja plaanausta kuitenkin.

T. Kari, Jukka, Hamppi ja Tumppi

P.S Kari tekee huomenna päänavauksen fivellä. Purjehtii ensimmäistä kertaa fiveä muualla kuin Italiassa !

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.