St Raphael 2. päivä

/, Kisaraportti/St Raphael 2. päivä

Jogi Le Berren päivä.

Päivä valkeni hivenen pilvisenä, mutta jo 8.00 tuulta oli 6 m/s. Kari ei tehnytkään vielä omaa five historiaansa, koska saapuu pelipaikalle vasta huomenna. Mutta itse asiaan. Jukka tuli hotellilta aamulla etsiskelemään itselleen heitto gastia. Aamupäivän aikana tuuli nousi tasaiseen 9 m/s:ssa, ja puuskissa ehkä kympin molemmin puolin. Rafuun aina Afrikasta asti tuleva maininki muodosti mielenkiintoista ajettavaa välimerellä. Kahden femman välinen näköyhteys katkesi aina aallon ollessa välissä, mutta sopiva mainingin päällä oleva choppy, piti silti pinnamiehet työläänä.

No Jukka ei sitten löytänyt heittogastia, mutta yksi saksalainen löysi itselleen heitto kipparin. Niinpä Jukka hyppäsi GER 8975:n puikkoihin. Sen jälkeen finskejä vietiin kovankelin ajo- ja trimmikouluun. Kolmen veneen kimpassa oli Hamppi ja Tumppi, Jukka ja Holger ja kolmannen veneen 8958 puikkoa veivasi Stephan Köchlin. Armoton määrä vinkkejä veneen ajamisesta ja trimmaamisesta saatiin, mutta kun rantaan saavuttiin, niin muutama neuvoa antava jouduttiin ottamaan, ennen kuin sisäistimme edes osan kaikesta saamastamme tiedosta. No mutta jotain kuitenkin jäi käteen. Huomiseksi ja aina lauantaihin asti on luvassa kovenevaa tuulta, joten Karilla on ihan kohtalaiset saappaat täytettävänä. Huomenna jatkuu finskien kymppiluokka, ja kouluttajina samat germaanit.

Terveisin, Hamppi, Tumppi, Jukka ja Holger

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.