Palermossa loysa keskiviikko

//Palermossa loysa keskiviikko

Laydayn jalkeen paastiin taas tositoimiin. Keli jatkuu samanlaisena: 25 ast lamminta, aamulla tyyni, sitten ip 3/5 m shiftailevaa tuulta. Panther ottaa edelleen unelmalahtoja keskelta linjaa silla silmalla etta shiftit napataan nyt tarkasti. Ja sitten taas missataan joku tarkea kohta ja yhtakkia on pudottu 30 sijaa. Kylla tama turhauttaa. Hesan kovien kundien hyva sarja jatkuu ja nyt on jo turkulaisillakin vauhtia kun he onnistuivat vihdoin mittaamaan reikin. Turkulaisilla kaikki kestaa hiukan kauemmin. No, nyt masto on 10 cm pystymmassa ja vauhti kohdallaan.

Kuten tulosluettelosta nakyy moni huippu/ukkelikin on karsinyt melkoisia takaiskuja. Homman nimi on> vapaa lahto, sitten herkkyys shifteille ekalla kryssilla, ja sitten onkin jo vahan helpompaa. Jos jaat kuoleman kolmioon tai kilometrin pituiseen leikkarijonoon ylamerkilla niin voit saman tien arvella olevasi noin 70.

Nyt on taas tyyni ilta ja huomiseksi ja perjantaiksi on luvattu vain pari metria. Toivottavasti paastaan ajamaan viela edes pari starttia.

Katsokaa kuvia ja muita raportteja emaillistalla julkistetuista osoitteista! Me ollaan muuten intiaanin varisia.
Terv

rr
8924

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.