Treenikisat ohi, MM:at alkoi

/, Kisaraportti/Treenikisat ohi, MM:at alkoi

Paiva valkeni niin kuin melkein jokainen paiva tahan mennessa: aurinkoisena ja hyvin kevyttuulisena. 11 aikaan maissa nousi AP ja odoteltiin hetken tuulta. Kun vesille vihdoin paastiin ja lahtovalmistelut alkoi huomasi etta 124 venetta on todella paljon enemman kuin noin 70. Melkoinen ryysis.

Turkulaiset otti suhtellisen hyvan lahdon linjan alkupaasta ja hatken naytti jo varsin lupaavalta. Loppujen lopuksi joutui toteamaan miten kovaa ja korkealle karki menee ja etta muiden veneiden pas..jen maara on valtava! Kolmio joka muodostuu oikeasta leikkarista ja voimakkaasti leikkaamaan lahtevista spinnuveneista todettiin myos huonoksi paikaksi. Hengailimme siina ikuisuuden.

Janna ilmio oli kun toinen lahtoyritys keskeytettiin oikeaoppisesti ruutulipulla. Yhtakkia oli 80% fleetista nostanut spinnun ja lahtenyt kohti rantaa. Lahtoveneesta kuului melkoista kiroilua ja muutama kumppari lahti peraan kaannyttamaan veneita. Melkoinen ketjureaktio. Toista lahtoa yritettiin viela kerran, mutta jonkun hardellin takia sekin keskeytettiin, ja veneet maihin. Rannalla oli hauska katsella auringonpalvojien ilmeita heidan paetessaan 120+ fivea jotka saapui yhtaaikaa biitsille.

Wolontis/Lindgren noin 40, Hyysalonen noin 60, Ferrari noin 80, Turkulaiset noin 81, Jukat ja Raita/Nurmela 100+.

FIN-8057

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.