Valipaiva Palermossa

/, Kisaraportti/Valipaiva Palermossa

Perjantaita on vietetty laiskottelun merkeissa niiden osalta, jotka olivat EM-kisoissa mukana, ja hikoillen siina porukassa, joka vasta tuli pelipaikalle. Wologren ja Hyysalonen ovat mittauttaneet veneensa ja Hyysalonen lahti saman tien intoa puhkuen merelle kokeilemaan uudenkarheita Bemareita.

Minua on taman paivan naurattanut hiljaa sisalla eilisen paivan kohokohta: saimme katsoa vieresta kun hallitseva maailmanmestari ajoi alamerkin vaaralta puolelta ja kolautti viela poijuunkin. Sagulla oli kylla aika kehno paiva: ensin juryn liputus nylkyttamisesta, sitten styyrapaaratilanne, ja sitten viela tama poijukosketus. No, olivat silti vissiin 15 sijaa ennen meita maalissa.

Tallaiset kelit:

http://www.graphstudios.com/photos/v/album_002/IMG_1794.JPG.html?g2_enterAlbum=0

 
Eilen illalla siirsimme kolia 2 cm eteenpain paremman trimmin toivossa ja lyhensimme struttia 1 cm jotta saisimme ison vahan litteammaksi. Emme ole tana vuonna loytaneet sita viime vuoden trimmia, jolla olimme heikoissa tuulissa lahes voittamattomia. Bemarin iso on ylhaalta selvasti litteampi kuin meidan Glaser. Fokka on aika saman tapainen.

Talla hetkella tuntuu olevan yleinen kasitys, etta 795 on oikea reikki alle 5 m tuulessa.

Keli jatkuu hienona! Rannassa on melkein liian kuuma. Kohtapuoleen on viralliset avajaiset, buffet ja viinitarjoilu. Huomenna aloitetaan oikea kisa.

Terveiset Suomen syksyyn!

rr / 8924

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.