Keskiviikko Palermossa

/, Kisaraportti/Keskiviikko Palermossa

Paiva mita upein, aurinko porottaa, kevytta kelia 2-4 m/s ja valilla pienet pilvet lipuvat ylitsemme. Mita hienoin keli kruisailuun laskiveneella…

Mutta tanaan suomipojat palautettiin tylysti ruotuun. Mahtoikohan kukaan saada parempaa sijoitusta kuin 40? Huippumiehilla on kummallinen taito nousta ahdingosta keulille. Me ja BM mokattiin eka lahto – Jorgen nousi meidan takaa, ajeli yli, tuli maaliin vissiin toisena ja me jossakin 50 tienoilla. What can you do. Emme saa sita flowta paalle mika meilla oli viime vuonna. Onkohan stuura loppu?

Vesi on nyt puhdistunut kun muovipussit ovat ajautuneet rannoille. Snorkkelimiehet poimivat vissiin simpukoita pursiseuran rannasta ja kylla on Sisilian rannikko komeata merelta pain. Niin etta jos ei kisamenestysta niin ainakin valitunnilla piisaa katseltavaa.

Mutta kokoamme itsemme. Huomenna on luvassa vahan parempaa kelia eli ehka 5-6 m. Katsotaan mihin ylletaan.

Terveiset tiimilta, nyt mennaan purjehtijapastalle ja sitten oikein kunnolla syomaan. Klubilla tarjolla kolmen ruokalajin paivallinen leivin ja viinein hintaan 15 euroa. Sisilian ruoka on maailman parasta!

8924

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.