Palermo EM paiva 2: Hyvia paanahkoja

/, Kisaraportti/Palermo EM paiva 2: Hyvia paanahkoja

Tiistai valkeni parempituulisena ja saimmekin kilpailla koko paivan postikorttikelissa: tuuli noin itakaakosta 4-5 m/s, aurinkoa, veden lampo mukava 23 astetta. Shiftit 20 astetta, tuulialueita ja loivia reikia.

Ensimmaisessa purjehduksessa Jukka ja varajukka Kari paasivat perehdytyksessa aiheeseen tyoskentely trapetsilta. Janislahto taas ”melkein” onnistui, mutta paalta vendasi muutama vene pois ja JukkaKari paasi ajamaan melko vapaissa shifteja ottaen. Paaralla merkille, yllatten noin 50 venetta oikealla jaa taakse rundaus noin sjalla 15. Vasen reuna toimi lenssilla, taas muutama vene. Toisella kryssilla fokan skuuttiploki pettaa mutta Kari hoitaa homman silti ja ansaitsee tuplaoluen illaksi. Ohitukset JukkaKari 2 – Hamlin 1. Slooreilla JukkaKari 1- Hamlin 1. Viimeisella kierroksella viela pari venetta ja maalissa sijalla 6, takana mm maailmanmestarit Hamlin ja Saugman.

Toisessa purjehduksessa kelia aavistus enemman, shiftit entisellaan. Turkulaiset ylamerkilla parhaimmillaan sijalla 6, lenssivauhti hyva mutta kryssilla nousu ei riita karkiveneille. Saattaisiko 80-luvun kalusto sittenkin vaikuttaa johonkin? Maalissa turkulaiset sijalla 20, pantterit noin 28, Ferrari noin 35. JukkaKari 47, viela edellisesta purjehduksesta syvasti jarkyttyneina.

Sisialainen ruoka on erinomaista, eika viinissakaan moittimista.

JukkaKari

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.