Kaksi kisaa piti ajaa, yksi ajettiin

/, Kisaraportti/Kaksi kisaa piti ajaa, yksi ajettiin

Pienta tuulta pohjoisesta, siftailee 60 astetta. Auringossa odottelimme lahtoa kolmisen tuntia. Viimein paasimme liikenteeseen, uran ensimmainen janislahto takana. Tiukkaa paikan hakemista. Tuulta 2-3 m/s…

Ensimmaisella ylamerkilla Raipe 15 paikkeilla, turkulaiset muutamia sijoja perassa. Vastavirranpoikasta, ylakautta yli ja ohi. Lensseilla kovaa leikkausta, aivan karki vahemman. Vapaat tuulet a ja o, puuskassa kulkee selvasti kovempaa kun tyvenessa. Sifteja riittaa.

Vaihtelevien tilanteiden jalkeen turkulaiset sijalla 15, tamperelaiset, jukka vara ”jukalla” ja ebe klungassa 40 paikkeilla. Karjessa Findell, Pinell, Martin. Veneita mukana vajaa 60.

Paivan toinen lahto jai huomiselle. Turkulaiset toivovat samaa kelia, muut ehka eri mielta…

FIN-8057

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.