Viimeisen kisapaivan tunnelmia

//Viimeisen kisapaivan tunnelmia

Paiva valkeni kovatuulisena, mutta ennusteen mukaan kelin piti laskea puolilta paivin siedettavaan 10-12 metriin. Neljan tunnin odottelun jalkeen fliitti komennettiin viimein radalle nopeasti laskevaan keliin.

JariTeemu jai rantaan odottelemaan viimeisia heloja paikalleen ja laittelemaan reikkimerkkeja kohdalleen uuteen mastoon.

Maalta pain kayva heikkeneva tuuli osoittautui monelle todella vaikeaksi, ja siftit olivat jopa 30 astetta puolelta toiselle.

Aivan lopussa keli putosi aidoksi tankkikeliksi eli miehistosta nakyivat vain paat.
Nyt odottelemme tuulen nousemista edes sellaiseksi, etta paasisimme radalle viimeiseen kisaan. Aurinkorasvaa pintaan ja pari totteroa vetta mukaan, ja menoksi. Lomailijan kelit, mutta ei kisalle hyva. Kumma paikka kun tuulee liikaa tai sitten ei ollenkaan!

Tana iltana veneiden pesu ja pakkaus, palkintojenjako, loppuparty ja huomenna kotiin/kotimatkalle. Veneille on jarjestetty kuski viemaan paketti Harwichiin. Tamperelaiset lentavat suoraan Tampereelle ja OttoMatti ajaa kotiin. Meinaa vissiin ehtia sunnuntai-illan lauttaan Tukholmassa.

Katsokaa netista kisakuvia!

terv
8746

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.