MM 2005 – Lähdöt 7 & 8

/, Kisaraportti/MM 2005 – Lähdöt 7 & 8

Harmaa mutta hauska purjehduspäivä. Tuuli kävi mantereelta, lounaasta ja vaihteli 4…12 m/s. Välillä tuuli ja satoi niin että näkyvyys oli kovin heikko, toisaalta jostain piti nopeasti löytää poweria purjeisiin kun ei koko ajan ilmaa riittänyt.

Pieni aallokko teki päivästä vauhdikkaan mutta tuulen voimaan nähden kevyen purjehtia. Suomalaiset vakiinnuttivat asemiaan ilman suuria muutoksia listalla. Kärjessä tilanne kiristyi, kun Hunger/Jess tuplasi pistetilinsä. Keskeytyksiä tuli reippaasta kelistä huolimatta vähän ja joka sijasta joutui taistelemaan alusta loppuun saakka.

Jenkkien Team Pegasos ei muuten tänään vaihtanut foileja vesillä…

Kuvia löytyy osoitteesta http://www.stockmaritime.com

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.