Neljäs kisapäivä

/, Kisaraportti/Neljäs kisapäivä

Välipäivän jälkeen päästin jatkamaan startteja. Aamu lupaili tuulista keliä mutta nettisaitat väittivät kelin kevyntyvän. No näin tapahtui mutta ei se haitannut menoa. Ensimmäinen lähtö 5-6 m/s isoon vasta-aallokkoon laskevassa tuulessa, timmejä piti muuttaa 5-6 krt lähdön aikana. Tiimit 8405 ja 8561 löysivät keleihin sopivat trimmit ja tulosta alkoi tulla. Päivän parhaasta suomalaisesta sijoituksesta vastasi 8561 toisessa lähdössä ajamalla sijan 57. Tiimi 7922 joutui jättämään lähdöt ajamatta, gastin selkäkipujen takia. Toista starttia odoteltiin viileässä ilmasssa ja tuuli oli siftaileva. Joten tarkuutta vaadittiin sekä kryssillä että lensseillä. Pääsimme katsastamman huippuveneiden vauhtia startissa, vauhtimme on kohtuu hyvä mutta nousukulma jää 5 astetta alemmaksi kuin kärkiveneiden. Terveisiä kaikille tutuille!
8561

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.