Warnemundessä vauhtia

/, Kisaraportti/Warnemundessä vauhtia

Kolmantena kisapäivänä päästiin tositoimiin. Aamupäivän lykkäysten jälkeen tuuli alkoi petrata ja nousi pikku hiljaa 10 m tietämiin. Aallokko kävi suoraan ulkomereltä, ja meno oli UPEATA! Voi kun olisit ollut mukana! Välillä tuntui että Kyrre ei voi mitenkään kestää niitä loikkia, mutta kesti sittenkin kunnes PANG! Spriiderin ulkohela, mastojalka ja mastokenkä, kaikki kerralla. Siinä oli katastrofin ainekset koossa, mutta uskomattomien merimiestaitojemme ja neroutemme ansiosta pääsimme nilkuttaen rantaan olusille. Emme varmuuden vuoksi laita Leiraksen salvaa haavoihimme.

Suomalaisista kärjessä Räty/Andersson ja Martonen/Pundars sijoilla noin 75, mikä on fliitin tason huomioiden erittäin hyvä.

Nyt siirrymme liiton vuosikokoukseen eli lekenraariseen AGM:ään. Meidän ehdotuksemme vuoden 2010 MM-kisapaikaksi on Tallinna.

Huomenna on välipäivä, joka käytetään ympäristöön tutustumiseen ja varustetarkastuksiin.

Terv
8045

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.