MM-kisat, toinen purjehduspäivä

/, Kisaraportti/MM-kisat, toinen purjehduspäivä

Toinen purjehduspäivä alkoi kuten Tampereen SM-kisat, lähtöä lykättiin kolme tuntia. Aamulla ilmoitustaululla oli viesti eiliseltä jääneen ajamattoman lähdön ajamisella tänään… Ei sitten ajettu. Kisa alkoi boksissa kykkimisellä, mutta Itämeri näytti kyntensä ja reikkaaminen alkoi viimeisellä kryssillä. Eka lähtö kesti kärjeltä 2,5 tuntia loppujen käyttäessä yli kolme tuntia. Mustapukuisilla kiire illan bileisii kellon näyttäessä viiden teen aikaa. Erkka jatkoi tutustumista miljonääriin slöörillä. Palaute tänään tuli SUOMEKSI! Ei takaa tulevan kannata anella turhaan tilaa.

Päivän parasta kyytä suomalaisista piti yllä Olle ja Björn sijoittuen 32. ottaen kiinityksen klassikoiden kärkisijaan. Muut suomalaiset jatkoivat eilisellä tasolla.

Terveisin FIN-7824

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.