505 PM -kisat näyttävästi sunnuntain Hesarissa

//505 PM -kisat näyttävästi sunnuntain Hesarissa

Hesari kirjoitti urheilupalstallaan 29.6.2003 seuraavasti: PURJEHDUS Kokenut Matti Pentti hallitsi 505-luokan PM-kisaa Helsingin regatta jatkui koleassa pohjoistuulessa ja puuskainen maatuuli katkoi mastoja ja kaatoi jollia hyiseen Suomenlahteen. Kaikesta huolimatta luokkien huippunimet vetivät täysiä sarjoja virheettömiä suorituksia. Regatan päälajissa, 505 -jollien Pohjoismaiden mestaruuskisassa, on mukana 24 venekuntaa. Suomen lisäksi veneitä on Ruotsista ja Tanskasta. Luokan nokkimisjärjestys ilmeni heti. Viisinkertaiset Suomen mestarit Matti Pentti ja Otto Toivanen ottivat heti kolme ykkössijaa lähes 20 vuoden kokemuksen turvin. Kakkosena, mutta kirkkaasti perässä, seurasivat Tanskan Jan (Tom) Böjland ja Tampereelta värvätty puosu Jukka Suonpää, tuloksena kolme kakkossijaa. Muilla ei juuri ollut kisassa sanan sijaa.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.