HYP mielellään mukana PM-kisoissa!

//HYP mielellään mukana PM-kisoissa!

Tänään Antti ja Hamppi kävivät Hyvinkäällä presentoimassa Hyvinkään Pursiseuralle 505-purjehdusta ja syksyn PM-kilpailuja. Hyvinkääläiset ovat tapahtumasta innoissaan ja yrittävät saada n. 10 henkeä järjestelytoimikunnan käyttöön. Paikalla olleista kuulijoista viisi ilmoitautui jo nyt. Lisäksi oli puhetta, että pk-seudulla köliveneitään säilyttävistä hyvinkääläisistä osa voisi olla kiinnostunut toimimaan esim. katsoja-/huoltoveneenä kisaviikonloppuna.

Oli hienoa huomata kuinka kiinnostuneita ja innostuneita hyvinkääläiset olivat niin 505-luokasta, PM-kilpailuista kuin heidän kevytvenetoiminnon elvyttämiseksi annetuista kehitysideoistakin. Way to go HYP!

2 Comments

 • Hieno uutinen! Hyvä Hyvinkää!

  Timo Vennonen 30.01.2014
 • Aivan loistavaa!

  Myös S/Y Katarina tulee Melkille tuulia sotkemaan. Tarjolla on siis paikkoja spectator boatissa myös veneettömille hyvinkääläisille!

  R
  FIN-8127

  Raimo Raita 03.02.2014

Leave a comment

Your email address will not be published.