MM-kisat käynnissä !

//MM-kisat käynnissä !

2013 MM-kilpailut ovat siis jo menossa Barbadoksella. Johdossa saksalaiset suomalaisillekin tutut Lehmann/Oehme. Saksalaisia muutenkin 6. parhaan joukossa neljä venekuntaa. Top 10. mahtuu tiimejä saksasta 5 kpl, USA:sta kaksi (sijalla 3. Holt/Smith), sijalla 5. Tanskanlipun alla Saugman/Görke, sijalla 7. Britit Pinnel/Mitchell ja sijalla 8. Australia Higgins/Marsh. Boysen-Möllerit sijalla 11. Poikkeuksellisesti samaan veneeseen ilmaantuneet Hunger/Jess sijalla 4. Suomalaisille tuttuja tiimejä löytyy mm. sijala 10. Bogacki/Dehne, 19. Quirk/Roos, 25. Scutcher/Hart, 26. Achtenberg/Stuckl, 31. Rosen/Wenrup ja 34. Plattner/Alarie ja 35. Birkner/Stenger. Kisoissa rataa on kiertänyt ”vain” 69 venettä.

Kyllä on hienoja kuvia ja tuloksia ja kisan seurantaa tarjolla osoitteessa www.sap505worlds.com

 

5 Comments

 • Awesome! Siellä on kova kisa käynnissä ja harvinaisen suuri joukko vielä metalleissa kiinni. Keli siellä tosin on vähän yksitoikkoisen surkea, 8 m tuulta idästä ja 30 ast lämpöä. Kyä Lahdessa on mielenkiintoisempaa kun on 0-12 joka suunnasta ja 3 ast lämmintä.

  8127

  Raimo Raita 30.04.2013
 • Joo kyllä Lahdessa ei moni noista Barbadoksella olevista pärjäisi ! Pelkät shortsit ja T-paita.. Onkohan LPS rakentanut lisää slipejä satamaan. Näyttäs viklojen, litien ja holkkien lisäksi tulevan n. 100 optaria ja niiden optifaijat rantsuun.. Eli onkohan UK kuitenkin taas LPS:n myllysaaressa ???

  Hamppi 30.04.2013
 • MIKÄ FINAALI! Tänään klo 19 kolme saksalaista venekuntaa taistelee kullasta!

  8127

  Raimo Raita 03.05.2013
 • On ollut mahtavat ja jännät livepelit. Tänään on pakko tapittaa taas SAP:n aikaansaamaa livegrafiikkaa ja jännittää kuka vie mestaruuden. Hienot MM:t.

  Antti 03.05.2013
 • Kirurgi vei kultaa Stranden rannoille ! Mutta kyllä toi Hungerin nousu
  Sijalta 40+ kympin joukkoon oli kans aika kova suoritus !

  Hamppi 03.05.2013

Leave a comment

Your email address will not be published.