Alustava Kilpailukalenteri 2013

//Alustava Kilpailukalenteri 2013

Kausi alkaa pian ja valmisteluja on tehty useissa venekunnissa. Tai ainakin puhelimeni on soinut melko tihe√§sti ūüôā Oma venekuntamme menett√§√§ jotain jo vuosia hallittua osa-aluetta, emme ole en√§√§ fleetin painavin tiimi !!! Silti toivon ett√§ 93 p√§iv√§n p√§√§st√§ starttaava kotimaankausi alkaa tuulisena. My√∂s uusia tiimej√§ saapuu kotimaan radoille ja jopa uutta kalustoa. Hanno Narjus on hommannut ” Zimmer Jimin ” loistavan botskin Briteist√§ suomeen ja taitaapa parin viime kauden kovimman SM – sarjan purjehtinut vene 8678 saada uudet k√§skij√§t ! N√§m√§ edelt√§ji√§√§n nuoremmat kaverit ovat kuulemma tulleet ” j√§rkiins√§ ” ja siirtyv√§t luokkaamme 470 fliitist√§. Molemmille uusille venekunnille, tervetuloa five perheeseen. Ja se kalenteri on alustava ja t√§ss√§ kaikki tiedot mit√§ minulle on toimitettu.

 

Alustava kalenteri 2013

25-26.5 Lahti Casseli Race

1-2.6 SPS (Veneet HSK:lla ) Helsinki. ( tämä kisa ,vain 505:set)

28-30.6 SM    Hesaregatta   HSK

10-11.8  Turku Airisto ( Tästä tulee jokavuotinen tapahtuma.)  tänne kaikki jotka eivät lähde PM:iin ja EM:iin

Syyskuun loppuun 28-29.9 voi tulla vielä kisa, paikka ei vielä tiedossa ja Lokakuussa Lyhytrata LM Lohja.

1 Comment

  • Vesirotta on mukana kaikissa muissa paitsi kes√§kuun alun kisassa (koulujen p√§√§t√∂sp√§iv√§ jne).

    Huom! Uudet raasat. Kauhee vauhti.

    Juha ja Raimo 21.02.2013

Leave a comment

Your email address will not be published.