190 venettä MM-kisoissa!!

/, Kisaraportti/190 venettä MM-kisoissa!!
Kuva: Mick Anderson

505-luokan maailmanmestaruuskilpailut käynnistyvät esikisoilla 17.7.2012 La Rochellessa Ranskassa. Ensimmäiset varsinaiset MM-startit ajetaan kuitenkin vasta lauantaina 21.7. Pääsponsori SAP otti onneksi hallintaansa kisojen nettinäkyvyyden ja uudet kisasivut löytyvätkin osoitteesta http://www.sap505worlds.com/2012/. Ilmeisesti luvassa on paljon valokuvia, videoita ja jopa LIVE-seurantaa. Klikatkaa itsenne kisasivuille päivittäin ja pysykää mukana yhdessä 505-historian isoimmassa tapahtumassa.

26.6.2012 mennessä MM-kisoihin oli ilmoittautunut peräti 190 venekuntaa!. Liekö kyseessä uusi ennätys? Näistä suurin osa (85 kpl) on luonnollisesti Ranskasta, saksalaisten ja brittien miehittäessä seuraavaksi suurimmat fleetit.

Suomesta ei alkuinnostuksen jälkeen ole matkassa kuin yksi venekunta (FIN 8768, Jukka Nieminen/Antti Salonen). Tiimin valmistautumiset MM-kisoihin ovat loppusuoralla ja logistisetkin vaikeudet näyttävät ratkenneen aivan viimemetreillä ystävällisten hevostyttöjen luvattua huolehtivansa veneen turvallisesta saattamisesta Suomesta La Rochelleen. Tiimi raportoi MM-tapahtumia tuoreeltaan paikanpäältä, mikäli WLAN-yhteydet ovat helposti saatavilla.

Pysykää kuulolla!

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.