Leirin jälkimainingit….

//Leirin jälkimainingit….

Nyt on virallinen kaudenavaus tehty ja jokainen leirillä ollut varmasti tietää tai ainakin tuntee tehneensä jotain viikonloppuna. Saugmanin perhe on palannut Tanskaan ja he lähettivät lämpimät terveiset kaikille mukana olleille, olivat kovasti kiitollisia mm. auton lainaajille. Itse haluaisin kiittää ensinäkin Aria ja Markusta avusta leirin järjestelyissä ja kuvaamisista. Leiristä on muutamia kuvia tuossa uusimmat kuvat osiossa ja Markuksen ” paljastavat ” videot liitetään myöhemmin. Ilmeisesti niistä pätkitään joku kiva kokonaisuus.

Janin kommenttit olivat noin yleisesti rohkaisevia, parannusta lauantaista sunnuntaihin tapahtui miltei kaikissa veneissä, varsinkin trimmien ja veneen ajoasennon kohdalla. Sunnuntain manööveri sotkussakin, väsyneenä tehdyt jiipit ja vendatkin saivat jo hyviä arvosanoja. Tosin vähän jäi jyskyttämään mieleen viimeiset sanat treenaamisestamme: ” You are doing fine and nicely, but your training is lazy !  ”. Tästä on hyvä jatkaa ja ilmeisesti kiinnostus leirityyppistä treenaamista kohtaan kasvoi ainakin mukana olleilla. Seuraavaksi laitetaan sitten leiri pystyyn omin voimin, mutta vähän syksymmällä. Kiitos osallistujille, nähdään Lahdessa tulevana viikonloppuna ja latistetaan sitä stuuraa puffeihin jo aikaisemmin sillä strudella !

T: Hamppi ” the flat main sail ”

1 Comment

  • Harmittaa, ettei päästy mukaan leirille. Olisi ollut kiva päästä vesille ja kuulla Janin kommentteja. Lahdessa nähdään onko mitään uutta opittu…

    Kaj Lindfors 25.05.2012

Leave a comment

Your email address will not be published.