Kausi käyntiin yhdessä, Huippu valmentaja 505 -luokasta !

//Kausi käyntiin yhdessä, Huippu valmentaja 505 -luokasta !

Nyt kun jäät ovat lähteneet, ainakin Lauttasaaren edustalta, niin on aika alkaa suunnata ajatuksia taas tulevaan kauteen. Kausi alkaakin melko mielenkiintoisesti yhteisellä vesi- ja teoriaosuuksia sisällään pitävällä leirillä. Ja nyt hyvät purjehtijat, nyt teillä on suuri ja tärkeä osa järjestelyissä ! Leirin pääpainopiste vesillä, tulee olemaan boathandlingissä sekä teamworkissä. Eli kausi todennäköisesti aloitetaan melkoisella ” Jacobin painilla ” ja toisena päivänä keskitytään yhteistyöhön, veneen asentoon sekä trimmeihin. Teoria osuudet pitävät sisällään avoimen keskustelun ja trimmien lisäksi Gate – starttien salaisuuksien avaamista. Ja tätä kaikkea meille tulee avartamaan, ehkä Gate – starttien Muhamed Ali, mr. Jan Saugman Tanskasta !

Vuoden 2007 MM – voittaja siis tulee avaamaan kauden suomeen, joten mukaan kannattaa tulla, vaikka ei venettä olisikaan ! Ja nyt siihen purjehtijoiden vaikuttamisen mahdollisuuteen ! Tarkoitus on järjestää leiri Lahdessa 19.-20.5. eli viikko ennen Casseli Racea ja kauden ensimmäistä Ranking kisaa. Lahdessa on samana viikonloppuna myös Zoom 8 leiri, joiden vanhimmille ( 13 – 15v. ) purjehtijoille ja heidän vanhemmilleen tai tukijoukoille tarjotaan mahdollisuutta päästä kokeilemaan fiveä. Ajatuksena on myös, että pitkämatkalaiset Turusta, Porista ja Vaasasta voivat jättää veneet rikattuna LPS:n tukikohtaan Myllysaareen ja tulla hakemaan veneet pois viikkoa myöhemmin, ajettuaan ensin R1 kisan. Leirin hinta tulee mukautumaan tietenkin osallistujien määrän mukaan ja tulee pitämään sisällään majoituksen, aamupalan, päivällä ruuan sekä illalla saunan. Eli ILMOTTAUDU maanantaihin 9.4.2012 mennessä osoitteeseen jaha@tvilum.com ! Kun ilmottaudut saat lisää tietoa sähköpostiisi. Ja mikäli ilmottautuneita ei ole tarpeeksi Helsingin fleetin ulkopuolelta, siirretään leiri HSK:lle, samaan yhteyteen HSK:n kevätleirin kanssa. Helsinkiin joutuu jokainen itse järjestämään majoituksen ja sapuskat.

Nähdään kohta vesilä !

-Hamppi-

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.