505 – Luokassa purjehditaan mestaruuksista !

//505 – Luokassa purjehditaan mestaruuksista !

Kausi 2012 polkaistiin käyntiin todenteolla Helsingin venemessuilla, jossa pidimme erittäin tarpeellisen ja tehokkaan hallituksen kokouksen. Kokouksessa käsiteltiin mm. ensi kesän kilpailuja ja liiton toiminan kehittämistä. Kilpailukalenteri on talvella julkaistu toiveiden mukaan todella ajoissa ( kiitos Eikka hyvästä työstä ) ja nyt viimeistään viikonloput on laitettava kalentereihin. Näin varmistamme viikonloput ” vapaiksi ” kaikesta turhasta ja pääsemme nauttimaan hyvistä kilpailutapahtumista ja usean venekunnan läsnäolosta. Kaudella 2012 purjehdimme myös mestaruuksista. Ensimmäisenä on Tampereen SM – kilpailut 24.-26.8.2012. Seuraavana on Halmstadissa PM- kilpailut 8.-9.9.2012 ja viimeisenä Lohjalla purjehdittavat lyhytrata Luokka Mestaruus –  kilpailut 6.-7.-10.2012. Tarkoitus on kehittää Lohjan tapahtumaa siten, että tulevaisuudessa ajamme myös lyhytrata SM mitaleista. Tähän tarvitaan myös koko jäsenistön aktiivisuutta.

Kaudella tullaan järjestämään myös vähintään kaksi vesileiriä, ” Jacobin paini ” tyylisesti ja ensimmäinen niistä on jo ennen kauden ensimmäistä Ranking kilpailua. Näistä leiri asioista vielä myöhemmin enemmän, kun on saatu tarkemmat päivämäärät ja ohjelma lyötyä lukkoon. Tarkoituksena kuitenkin karistaa talven pölyt veneistä ja miehistöistä pois, jotta fleetti on hyvässä iskussa heti kilpailukauden alkaessa. Nyt siis on aika laittaa itse veneet ja miehistöt kuntoon ja hyvään iskuun. Myös HSK:n perinteinen kuivaleiri on hyvä laittaa kalentereihin, sen yhteydessä pidämme myös vesitreeni osuuden. Kilpailuviikonloppujen ohjelmaa tullaan kehittämään huomattavasti ja näistä ilmoitamme aina lähempänä itse tapahtumia. Tarkoituksena on kuitenkin saada kilpailuviikonlopuista mahdollisimman paljon myös hyötyä lajiosaamisen parantamiseksi. Näin myös pitkämatkalaiset ja yksin treenaavat miehistöt saavat mahdollisimman paljon tietoa viimeisistä venevauhdin ” virityksistä ”. 

Siispä laittakaa ehdotukset, toivomukset ja vaatimukset minulle sähköpostiin niin otamme asiat esille seuraavassa kevään kokouksessa ja niiden mukaan sitten kasaamme aina tietyn kisaviikonlopun. Ja osoitteeseen jaha@tvilum.com

T: Hamppi

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.