Raja tuli vastaan !!!

//Raja tuli vastaan !!!

Tuli tänään sitten toi tuuliraja vastaan. Harmajan mittarit näyttivät tasaista tuulta 15 m/s ja puuskat olivat 17 m/s. Eli suunta Harmajalle.  Kryssi on vielä ihan okei ja siistiä, mutta kun siihen päivän kovimpaan puuskaan sitten se spinnu ylös täyttä tykitystä ja turva / kuvausveneen edestäpäin tulevaan poikittais aaltoon Matti Nykäset, siis spinnu ylhäällä perinteisellä tyylillä…. Ei hallittu ! Valitettavasti tohtori Tarvo joutui ajamaan HSK:n Delta ribillä kahva etuasennon pohjassa, pääsemättä karkuun, niin juuri tuo pannutus ja hyppy ei osu kameraan, hivenen allokkoisessa kelissä. Tarkempi raportti ja kuva materiaalia tulee myöhemmin. Samoin vakuutusyhtiölle lähetettävä lista, mutta uskokaa ystävät, hyppy meni notkooon asti 🙂

FIN 9069 Hamppi & Tumppi

4 Comments

 • Saisko nähdä hidastuksena

  Jukka Nieminen 07.10.2011
 • Pitää hypätä seuraavalle harjalle asti niin ei satu leukaan.

  Raimo Raita 10.10.2011
 • Vaihtakaa ensin välineitä ja sitten laji astetta talvisempaan. Vakuutusyhtiön kanssa teitä ei kai tarvi neuvoa 😉

  Hemppa 10.10.2011
 • Oliko teillä gepsi mukana, vai kerkesittekö ollenkaan kellottamaan huippunopeuksia ennen lentoon lähtöä?

  Johan Halonen 12.10.2011

Leave a comment

Your email address will not be published.