Espoon Ranking !

//Espoon Ranking !

Espoon ranking on jo reilun viikonpäässä. 505 purjehtijoille on siis varattuna Hotelli Meripuistosta saunatila, jossa on mahdollista luonnollisesti pestä päivän pölyt pois. Amiraalisatamassa ei ole peseytymis mahdollisuutta. Sauna on varattuna käyttöömme klo 18-23. Tarkoituksena on saada vene ja kuvaaja kuvaamaan päivän five suoritteita ja niitä voimme yhdessä analysoida sitten saunatilojen yhteydessä olevassa five – cornerissa.

Saunalle on mahdollista saada myös ruokailu jonka jokainen maksaa itse. Tarjolla spagetti bolognese, salaatti, leipää ja juomia ja hinta 15 € / henkilö. Saunan varausmaksu maksetaan yhdessä osallistujien kesken eli kokonaiskustannus on noin 40 € / henkilö. Tämä siis laskettuna 10 henkilöllä. Ilmottautumisia on tullut toistaiseksi todella vähän joten laitathan viestin osallistumisesta sunnuntaihin 21.8 mennessä osoitteeseen jari@rhumbline.info tai jaha@tvilum.com tai soita minulle numeroon 045-8839300 niin kerron lisää.

Meripuistossa on vielä varattuna torstaihin 18.8. asti 505 liiton nimellä kaksi kahdenhengen huonetta, joten pitkämatkalaiset varatkaa nopeasti.  www.meripuisto.fi

Terveisin Hamppi !

1 Comment

  • 4 ilmottautunutta 18.8……

    Jari Hamström 18.08.2011

Leave a comment

Your email address will not be published.