Kauden neljäs ranking lähenee, ilmoittaudu NYT!

//Kauden neljäs ranking lähenee, ilmoittaudu NYT!

Kauden neljäs rankingkilpailu lähenee! Five-laivue suuntaa tällä kertaa Espooseen 27.-28. elokuuta. Kilpailun järjestää ESF ja rata-alueena on Kytön selkä. Regatta on myös 606-luokan SM-kilpailu ja siten erinomainen tilaisuus lisätä 505-luokan tunnettuutta Suomen purjehtijapiireissä. Laiturigallupin perusteella osallistujia fiveluokkaan ollaan saamassa mukavan paljon – ilmeisesti myös uusia kokoonpanoja, joten kaikki mukaan! Kilpailukutsu on nyt luettavissa ESF:n sivuilta www.esbosegelforeningen.fi, jossa myös ilmoittautuminen. Muistakaa ilmoittautua 22.8. mennessä! Tässä vielä suora linkki ilmoittautumiseen

Jos olet kippari ilman gastia, gasti ilman kipparia tai et ole ihan varma, niin laita alle viesti niin autetaan yksinäiset löytämään toisensa!

Tsekkaa myös edellisestä postauksesta iltaohjelman tiedot ja ilmoittaudu Jarille.

Nähdään Espoossa!

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.