Kohti ESF:n kisaa ja Malcecinea !

//Kohti ESF:n kisaa ja Malcecinea !

Kohta on lomat pidetty ja arki edessä. 505 luokan seuraava kilpailu on Espoossa, ensimmäistä kertaa miesmuistiin.. ESF:n isännöimään tapahtumaan ehkä paras paikka lähteä vesille on tuolla Espoon Soukan niemessä, osoitteessa Amiraalinsatama. 606 luokka aloittaa kilpailunsa jo perjantaina ja femmat liittyvät joukkoon lauantaina. Lauantaina on sitten varattu femmailijoille saunatila hotelli Meripuistosta alkaen klo 18.00 – 23.00. Ohjelmassa mm. avointa purjehdusta, video kuvaukset päivän starteista ja sapuskan jälkeen ohjelmasta vastaa italialaisen viinin maahantuoja Bel Mondo Wines Oy:n asiantuntija Henriikka Lahti. Muistakaa ilmottautua ajoissa, niin saadaan tilattua oikea määrä ruokaa ja jalkalaseja saunatiloihin. Kisaan ilmottautuminen ESF:lle ja saunomaan Jarille osoitteeseen jari@rhumbline.info

www.meripuisto.fi

Ja Helsingin tiistikset jatkuvat Elokuussa 2.8 joten nyt joukolla mukaan. Myös treenipäivistä ilmoitellaan myöhemmin. Tarkoituksena mennä melkille ja aloittaa taas kunnolla treenaaminen. Saa osallistua ! Tarkoitus on järjestää myös rantaregatta, eli yhteinen traikkukuljetus Amiraaliin ja kilpaillen väyliä pitkin ESF:lle. Espoosta voidaan kisailla takaisin tai pakata veneet Poria varten valmiiksi. Muistuttaisin myös Tampereen kevytveneregatasta syyskuussa ja karvalakista lokakuussa. Näistäkin infoa myöhemmin.

1 Comment

  • Milloin nämä treenit on tarkoitus aloittaa? Kovin on hiljasta ollut rannassa viime aikoina…

    Juha Pietilä 02.08.2011

Leave a comment

Your email address will not be published.