SM-ilmoittautumiset ja miehistöpörssi

/, Kilpailukutsu/SM-ilmoittautumiset ja miehistöpörssi

SM-kisoihin ilmoittautumisaika päättyy huomenna 14.6., mutta jälki-ilmoittautumisia otetaan lisämaksusta vastaan torstaihin 16.6. klo 12:een asti. Jos et ole vielä ilmoittautunut, tee se HETI. Näin pystymme yhdistämään ajoissa rannalle jäävistä miehistöistä uusia venekuntia. Kilpailukutsu ja ilmoittautumislomake löytyy Helsinki Regatan sivuilta.

Miehistöpörssi
Lisätkää tämän viestin kommentteihin info, jos olet halukas osallistumaan, mutta sinulta puuttuu vene, kippari tai gasti. Laittakaa myös infoa, jos venekunnastanne kumpikaan ei pääse osallistumaan, mutta veneenne voisi olla lainattavissa.

Ystävällisin terveisin,
Antti

5 Comments

 • Ari & Tapani tulossa JOS vene tulee kuntoon. However perjantaiksi tarvittaisiin gastia.

  Ja jos oma vene ei valmistu niin voitaisiin tulla ajamaan pari lähtöä jos lainavene löytyy?

  Ari Peltoniemi 13.06.2011
 • Micke tulossa, todennäköisesti kippari löytyy. Vaihtoehtoisesti ajaisin itse, jolloin tarvittaisiin gasti. Katsotaan tiistaina 14.6 miltä tilanne näyttää.

  Micke 13.06.2011
 • hienoa — muiltakin olisi hyvä saada kuittauksia ; kaikkien loukkaantumisten myötä tilanne näyttää nimittäin äärimmäisen jännältä taas tuon 20 veneen rajapyykin suhteen. Nyt on 13 ilmoittautunutta, jonka lisäksi

  Micke (jos saa kipparin)
  Rainbow
  Heljo (jos saa kipparin)
  Hemppa
  Wikar

  ovat jossain vaiheessa ilmaisseet tulevansa, mutta eivät vahvistaneet — jos siis saadaan miehitettyä nämä niin ollaan 18.

  Toivon kovin, että porista tulee vähintään 1. vene ( Pori hoi miltä näyttää !!) ja Erkka ja Jukka olisivat tulossa.

  Sitten on kysymysmerkkejä joihin olisi hyvä saada ripeitä vastauksia/ilmoittautumisia

  Waasan miehet
  Matti Pentti (Otto ei pääse)
  Ferrari (huhun mukaan Heimch ei pääse)

  sampsa 14.06.2011
 • Erkka töissä ! Tämän vuoden kilpailukalenteri vähän liian haastava, jotta pystyisin osallistumaan vuoden 2011 kisoihin. Pidän siis välivuoden. Lomalleni 22.6-17.8. noin 9viikkoa ei osu yhtään ranking kisaa 🙁 Kesäkuun alun ainut vapaa vkl ei kisoja… Vene ei kuitenkaan ole myynnissä.

  Nähdään kaudella 2012, jos kisoja saadaan ripoteltua tasaisemmin ympäri purjehduskautta. Henkilökohtaisesti ensivuonnakin töissä viikonloppuja toukokuun puolivälistä juhannukseen ja elokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin. Yhden vkl aina välillä pystyn järkkäämään vapaaksi en useita…

  Terveisin Erkka !!

  Erkka Ikonen 15.06.2011
 • Terve,

  Minulla menee alkukauden kisat ohi johtuen työmatkoista.

  Terveisiä New Yorkista

  T.Markus

  Markus 16.06.2011

Leave a comment

Your email address will not be published.